Uw gevel bekleden met een nieuwe afwerking geeft uw woning een compleet nieuwe look en daarmee een meerwaarde. Dat is zeer aangenaam als u van plan bent nog vele jaren van uw huis te genieten, maar ook zeker een aantrekkelijke verdachte wanneer u overweegt uw huis te verkopen. De kers op de taart voor veel van onze klanten is dat verschillende soorten gevelbekleding de buitenmuren van extra bescherming tegen vochtproblemen voorzien die van buitenaf komen. Daarnaast zijn sommige soorten gevelbekleding, die zelf vochtwerende eigenschappen ontbreken, uitstekend te combineren met een hydrofuge die de gevel vocht- en vuilafstotend maakt.

Wat u ook kiest: uw muren zijn beter beschermd tegen de impact van weer en vervuiling, plus uw huis straalt als nieuw. Misschien valt u als een baksteen voor een onze bekleding van sierpleister, hout, leisteen, steenstrips of panelen. Het resultaat van onze vakmensen zal u verbluffen.

Hulp met kosten van gevel bekleden

U ziet op tegen de kosten die uw gevel bekleden met zich meebrengt? Niet getreurd: er bestaan verschillende financiƫle hulpmiddelen. Deze worden door de overheid verstrekt en onder de juiste omstandigheden kunt u een van deze maatregelen aanvragen om uw gevelbekleding te bekostigen. Denk aan de Vlaamse renovatiepremie of de verbeteringspremie. Check dus meteen even of u hiervoor in aanmerking komt. Het kan net dat nodige duwtje in de rug zijn die u aan een schitterende gevel helpt.